Kom GRATIS kennismaken

Stand Strong Sport is dé groepslesspecialist van Zwijndrecht en hét alternatief voor de gewone sportschool. Omdat Stand Strong Sport er van overtuigd is dat je bij ons jouw doelstellingen kunt halen krijg jij een gratis proefles cadeau. Vul hieronder jouw gegevens in en claim jouw proefles.

Claim hieronder je GRATIS proefles ↓

Kies je gewenste locatie, dag en tijd.

Doe doet de knop het niet? Kopieer, dan de onderstaande link in je adresbalk. https://club.fitmanager.com/club/booktrial/1217


Praktische informatie

Stand Strong Sport heeft verschillende trainingslocaties. Zorg dus dat je weet waar je wordt verwacht. De juiste locaties per workout kan je aflezen in de Fitmanager-app. Mocht je toch niet helemaal weten waar de exacte locatie zich bevind? Stuur gerust een mailtje of een whats-app berichtje naar ons. (info@standstrongsport.nl of 06-29762730)

 

• We hanteren een protocol voor verantwoord sporten. Bekijk hier de maatregelen en het outdoor rooster.

• Trek schoenen aan met een goede demping, bij voorkeur: zaalschoenen voor in de gymzaal en hardloopschoenen voor de buiten trainingen.

• Neem voldoende drinken en een handdoek mee.

• Neem geen waardevolle spullen mee. Wij hebben geen lockers in de gymzaal. 

• Heb je eigen bokshandschoenen en volg je een Pink Cardio Boxing proefles? Neem deze dan mee.

• Bij je eerste Pink Cardio Boxing proefles mag je 1x GRATIS bokshandschoenen lenen.

• Na je eerste proefles kan je bij ons eventueel bokshandschoenen lenen. Dit kan tegen een betaling van € 2,50 euro. Graag van te voren aan de trainer laten weten.

 

Wat kan ik met de Fitmanager-app?

Fitmanager is een betalings- en reserveringssysteem. Via dit systeem en de bijbehorende app, kun je eenvoudig jezelf aan- of afmelden voor een les, en je abonnementen en strippenkaarten online afrekenen. Ook heb je altijd inzicht in je betalingen, en ontvang je een berichtje als er iets belangrijks wijzigt. Heb je via Fitmanager aangemeld voor een gratis proefles? Dan krijgen wij  via de app een melding binnen en kunnen wij rekening houden met je eerste proefles.