ONBEPERKT MEEDOEN MET ALLE GROEPSLESSEN

Als je een abonnement of strippenkaart aanschaft kan je onbeperkt meedoen met alle groepslessen.
Zo zit er altijd wel iets voor jou bij en verveelt het nooit. Ook is elke training uniek met andere oefeningen, zodat het altijd leuk blijf om te komen. Je kan ook altijd op je eigen niveau meedoen, zodat het toegankelijk blijft voor iedereen. 
Omdat de groepslessen alleen voor vrouwen zijn zit je altijd in een veilige omgeving, en sport een stuk lekkerder.

outdoor bootcamp sport

Outdoor Bootcamp

Beginner of atleet? Iedereen is welkom! Deze training van kracht en cardio kan iedereen op zijn eigen tempo en niveau uitoefenen. Er wordt gebruik gemaakt van de omgeving en eigen lichaamsgewicht. Afwisseling speelt een belangrijke rol in alle trainingen van Stand Strong Sport, zo blijft elke training interessant. Geschikt voor tieners en volwassenen die hun conditie willen verbeteren.

Leuk om te weten is dat onze trainingen altijd in de natuur plaats vinden. Tijdens onze trainingen maken wij niet alleen gebruik van de natuur, maar ook van bootcamp materiaal. 

Jumping Fitness

Jumping Fitness is een intervaltraining waarbij je verschillende springbewegingen maakt op een fitness trampoline. Trampoline fitness dus! Door de elastische vering in de trampoline train je al je spieren, zonder belasting van je gewrichten. Dit zorgt voor een verbeterde balans en coördinatie van het lichaam.

Tijdens een Jumping Fitness workout zijn er meer dan 400 spieren aan het werk, meer dan vergelijkbare duursporten. Jumping Fitness is duidelijk effectiever dan joggen voor het lichaam en ontlast bovendien de gewrichten. Leeftijd of trainingsniveau zijn niet relevant, het belangrijkste is dat je plezier hebt. 

Pink Cardio Boxing

Pink Cardio Boxing is exclusief voor vrouwen en is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.


Tijdens deze training komen verschillende bokstechnieken aanbod, daarnaast geven wij ook een functionele circuittraining.


Onder begeleiding van een enthousiaste trainer en meeslepende muziek wordt je continu gemotiveerd om door te gaan en zal je conditie snel verbeteren. Je maakt tijdens de training in tegenstelling tot boksen geen fysiek contact met je mede-pink cardio boksers en je doet alles op eigen niveau.

HIIT Crosstraining

Dit is een vorm van fitness en een combinatie van kracht en cardio-of conditietraining en vetverbranding voor een goede lichamelijke balans. De trainingsroutine wordt steeds veranderd. Zoals: Core oefeningen voor stevige buikspieren. Lower body oefeningen voor het versterken van de beenspieren. Oefeningen voor de schouders en armen voor het verbeteren van de conditie en kracht. Tijdens de training kan gebruik gemaakt worden van alle attributen die voorhanden zijn in een sporthal of gymnastieklokaal.  

KidsBoxing  zelfverdediging

Bij Stand Strong Sport hebben we nu ook boksen voor kinderen. De training is voor jongens en  voor meisjes. Spelenderwijs krijgen ze basistechnieken van boksen onder de knie, zonder direct fysiek contact.
 Je mag stoten op de handschoen van je sportmaatje en trappen doe je op een trapkussen. Allemaal onder begeleiding van een trainer. De trainingen draaien om plezier en je maakt op een leuke manier kennis met boksen.
Zelfbeheersing, zelfvertrouwen en discipline spelen een belangrijke rol, je leert door te zetten en jezelf te verdedigen. Plezier en samenwerking in combinatie met sport en spel zijn de basis van onze lessen.