RECENSIES

Benieuwd wat de ervaringen van klanten zijn? Hieronder kan je een aantal recensies vinden.

Uiteraard kan je ook een eigen recensie schrijven!


Commentaren: 44
 • #44

  Lysette (dinsdag, 03 maart 2020 17:13)

  Super leuke sportschool. Veel afwisseling in de lessen. Iedereen kan op zijn of haar niveau sporten.
  Samantha is een geweldige trainer, ze is open en je voelt je vanaf moment één welkom.
  Echt een aanrader als je uitgedaagd wil worden, afwisseling nodig hebt en op een leuke en gezellige manier wilt sporten.

 • #43

  Annelin (dinsdag, 03 maart 2020 12:38)

  Samantha is een fijn en open persoon, waardoor je je al heel snel welkom voelt in haar les. De lessen zijn iedere keer weer anders en uitdagend. Ze staat open voor feedback en doet daar dan ook wat mee.
  Iedereen kan sporten op zijn eigen tempo wat het dus voor iedereen toegankelijk maakt. Oftewel een echte aanrader voor iedere vrouw.

 • #42

  Natascha witmer (dinsdag, 03 maart 2020 11:45)

  Fijn sporten bij stand Strong!Wisselende en creatieve werkvormen en voldoende sport keuze door de week heen. Ik vind het een fijne sfeer waar je je eigen sport doelen kan behalen. Top!

 • #41

  Sanne (maandag, 20 januari 2020 15:04)

  Inmiddels al enige tijd actief bij stand strong sport. Hartstikke leuk, leuke dames, leuke eigenaresse/trainster en de mogelijkheid om af te wisselen in dagen en activiteit. Bevalt mij super.Zeker de eerste periode vergat ik nog al eens in te plannen daar werd ik dan ook nog even aan herinnerd heel fijn want dat motiveert.

 • #40

  Esther (vrijdag, 28 juni 2019 07:39)

  Vorige week dinsdag was de eerste keer boxing en bootcamp les. Wat een leuke les was dat, na deze les was de cardio boks. Ik was nog even blijven zitten en gekeken hoe dat er uit zag. Gisteren die les mee gedaan en was geweldig leuk. Veel enthousiaste meiden en de trainster Samantha wist ons goed bezig te houden en te zweten. Ik heb nu al zin in volgende week. Bedankt voor deze ervaring!

 • #39

  Luisa (maandag, 02 juli 2018 13:23)

  Gisteren heeft mijn dochter (10) een top kinderfeestje gehad! Leuke spelletjes gedaan, hard gewerkt in een heel gezellige sfeer. Top begeleiding van de supervriendelijk Samantha. Bedankt voor een geweldige middag!

 • #38

  Dineke van Nes (donderdag, 19 april 2018 17:25)

  De valpreventie & weerbaarheidscursus bij Samantha zal ik iedere 50 plusser aanraden. Er wordt gewerkt aan evenwicht, kracht conditie en nog meer in een hele gezellige sfeer.

 • #37

  Naomi (maandag, 16 april 2018 21:03)

  Op vrijdag 13 april een kinderfeestje gevierd van mijn zoon, een leger bootcamp en het was super leuk! De jongens hebben genoten en Samantha deed het erg leuk! Ze daagde de jongens lekker uit! De locatie Stay okay was erg leuk en limonade & lekkers vooraf en frietjes nadien waren goed georganiseerd! Mijn zoon van 7 jaar en zijn vriendjes hebben genoten!

 • #36

  Gerritsen (vrijdag, 13 april 2018 17:11)

  Super leuk kinderfeestje. Lekker sporten in de buitenlucht en heerlijk vies worden.
  Ook het drinken met wat lekkers en de frietjes was superleuk geregeld bij stay okay.

  Een aanrader!

 • #35

  Nelly (woensdag, 11 april 2018 11:05)

  Heel leerzaam deze weerbaarheid en valcursus.
  Samantha geeft heldere uitleg en is altijd vrolijk "TOP".

 • #34

  Mirjam van Antwerpen (zaterdag, 31 maart 2018 06:48)

  Ik volg nu zo'n 8 weken de valpreventie & weerbaarheidstraining en dat is echt zo leuk!!! Heel veel geleerd, de groep is stik gezellig en natuurlijk onze "juf" Sam geeft top les.

 • #33

  Yvonne (vrijdag, 30 maart 2018 13:24)

  WEERBAARHEID EN VALCURSUS VOOR 50 PLUSSERS
  Na een lelijke val heb ik mij aangemeld voor deze cursus en heb er geen moment spijt van.
  Wat een nuttige leerzame en leuke cursus.
  Alle ouderen zouden zich aan moeten melden,het geef je kracht en zekerheid.
  Dit onder begeleiding van een goeie enthousiaste coach Samantha.

 • #32

  Rowan (donderdag, 23 november 2017 14:52)

  Gisteren een superleuk feestje gehad, kinderen waren dolenthousiast.
  Leuk geregeld lekker fanatiek !!
  Bedankt

 • #31

  Marleen (maandag, 06 november 2017 19:01)

  Milan heeft een topfeestje gehad!! Goede sfeer, leuke spelletjes. Kortom; helemaal top!

 • #30

  Jolande (maandag, 18 september 2017 16:25)

  Bedankt! Voor het super leuke feestje vanmiddag! Luuk vond het top! En heeft al het zand net weg gespoeld onder de douche. Mijn schoonzusje heeft na mijn leuke foto`s van het feestje je een mailtje gestuurd voor het feestje van mijn neefje.

 • #29

  Marieke (donderdag, 24 augustus 2017 17:52)

  Sporten bij Samantha is echt super! De trainingen zijn altijd weer verrassend en uitdagend. De sfeer is gezellig en ontspannen. Er is voor iedereen plek, je mag zijn zoals je bent.

 • #28

  Kim (donderdag, 29 juni 2017 09:57)

  Net heerlijk Crosstraining in de buitenlucht gehad!

 • #27

  Bo (woensdag, 31 mei 2017 10:56)

  Bootcampen bij Samantha is betrouwbare lessen krijgen van een enthousiaste instructrice. Kom gerust een keertje meedoen, ook voor mensen met overgewicht en een slechte conditie. Iedereen wordt geaccepteerd zoals ie is!

 • #26

  Suzanne (maandag, 29 mei 2017 17:29)

  De bootcamp lessen zijn nooit hetzelfde, zo blijft het leuk en uitdagend! Het is een leuke groep, met mensen van allerlei niveau's. Je kan alles op je eigen niveau doen, maar je wordt zeker uitgedaagd om meer te doen en vooruit te gaan!
  De trappentraining is een super leuke, afwisselende training goed voor de beentjes en het uithoudingsvermogen!
  Bij beide trainingen is het uur zo voorbij en kom ik thuis met een voldaan gevoel!

 • #25

  Danielle (donderdag, 25 mei 2017 10:00)

  Ik volgde eerst bootcamp lessen in Dordt maar vanwege de afstand ben ik online gaan zoeken naar bootcamples in Zwijndrecht. Ik kwam bij Samantha uit en ben eigenlijk gewoon op de gok een proefles gaan doen. Super blij dat ik dat heb gedaan want het voelde gelijk goed..lekkere pittige lessen die goed aansluiten bij mijn verwachting. Leuke groep ook en voor iedereen toegankelijk. Na elke les weer een voldaan gevoel..heerlijk!!

 • #24

  Isabel (vrijdag, 19 mei 2017 20:48)

  Ik kende je altijd als de bootcamp mevrouw door mijn kinderen! Toen vond ik het tijd voor mezelf om te gaan sporten en dacht ja ik ga ook is zo een bootcamp lesje volgen. Was super leuk! Van 1 keer in de week naar 2 keer in de week. En als alles toch zo leuk is ga je gewoon 3 keer in de week sporten bij jou! Waarvan op maandag de cross training. Sam ik kom elke keer weer met plezier meedoen. Tnx!

 • #23

  Tom (vrijdag, 19 mei 2017 19:18)

  Leuke groepslessen, afwisselende oefeningen dat houdt het leuk.

 • #22

  Yin Yang Kempo (woensdag, 17 mei 2017 18:47)

  Op Zaterdagochtend 22 april 2017 hebben we een zeer leuke boothcamp beleefd met onze kempo leden. Samantha het was super.
  Check ook eens onze site voor onze vechtsport/zelfverdediging lessen in Zwijndrecht!
  www.kempoweb.nl

 • #21

  Annelies van Hengel (zondag, 23 april 2017 17:58)

  Vandaag hebben wij op een eigen buiten locatie een super middag gehad. Eerst hebben we met de Kinderen tussen de 2 en 9 jaar een mix it gedaan. Kids vonden het in één woord; Ge-wel-dig! Stuk voor stuk... Zelfs zo leuk dat daarna de volwassen een uurtje actief mochten zijn en ze het liefst weer mee wilde doen!

  De volwassen hebben de tijd volbracht met een onderdeel boksen en bootcamp! Wat heerlijke zijn we bezig geweest. Zelfs voor kijkers was het aanstekelijk om mee te doen.

  Stand strong sport is open, super flexibel en meegaand. Speelt in op de situatie en super uitdagend maar zo dat iedereen mee kan doen!

  Wij hebben een heerlijke en super gezellige middag met z'n alle gehad...

 • #20

  Cynthia (zaterdag, 15 april 2017 21:57)

  "Mam, ik wil een stoer kinderfeestje" was wat onze dochter zei. Na wat denken, navragen en zoeken kwamen we bij Standstrongsport terecht.
  Door een goede communicatie met Samantha hebben we vandaag een superleuk en vooral stoere Obstacle Bootcamp gehad met de kids. Alles was supergoed en leuk geregeld en Samantha is echt heel goed met kids... bedankt voor de superleuke dag! Zeker tot een volgende keer!

 • #19

  Nancy (zaterdag, 15 april 2017 08:23)

  Bootcamp enorm succes!
  Samantha speelt moeiteloos in op wat de kinderen willen en kunnen!

 • #18

  Eline (woensdag, 29 maart 2017 14:42)

  Cardio Boksen bij Stand Strong Sport is echt geweldig! Onwijs gezellige en sportieve boks trainingen van een zeer gemotiveerde trainster! Ik kan het iedereen aanraden een keer mee te doen en geloof me, na 1 keer ben je helemaal verslaafd!!

 • #17

  Elsbeth Vissers-Valk (vrijdag, 17 februari 2017 09:42)

  Een jongensfeestje in februari eindigt negen van de tien keer in een binnenspeeltuin. Heel de middag herrie aan je hoofd en aan het eind ben je alleen nog maar politieagentje aan het spelen. Daar had ik echt zo geen zin in!!!! Maar andere leuke opties kosten meer dan €100, en daar heb ik ook geen zin in!

  Gelukkig kwam ik terecht op de site van Samantha. Lekker buiten sporten met de jongens en dan ook nog pizza bij Happy Italy, het lievelingsrestaurant van Ward! Ideaal!!! En natuurlijk heb je een beetje risico met het weer, maar wanneer stortregent het nou echt? Bijna nooit! En naar een indoor speeltuin kun je altijd!

  En het weer was prachtig! De jongens hebben genoten van elkaar, het sporten en de modder! En mijn man en ik hebben een heel relaxed feestje achter de rug! Echt een aanrader!!!!!

 • #16

  Marielle Nuis (woensdag, 04 januari 2017 09:52)

  Passie, plezier en progressie.. Dát is waar Samantha voor staat en dat is ook wat ze over weet te brengen tijdens de superleuke lessen. Steeds weer anders en als je wilt met meer uitdaging. Mede dankzij de motivatie van Samantha (zowel tijdens de sportlessen als 'thuis') ben ik in een jaar tijd 16.8 KG afgevallen. Als er 26 uur in een dag zouden zitten zou ik elke dag bij Stand Strong Sport willen sporten!

 • #15

  PeeWee (dinsdag, 03 januari 2017 15:22)

  Een mooi gemêleerd gezelschap, waar sportieve inzet en plezier hand in hand gaan. Voor ieder wat wils, als je de uitdaging zoekt om je grenzen op te zoeken dat wordt je niet teleurgesteld. Heb je (tijdelijk) een beperking dan wordt daar rekening mee gehouden waardoor je jezelf kunt blijven zonder druk te ervaren. In de groep traint ieder op zijn eigen niveau, waarin sportiviteit en plezier altijd voorop staat. De lessen zijn zeer gevarieerd en ik heb nog niet meegemaakt dat ik een les als saai heb ervaren. Lekkere groepsdynamiek en goede sfeer waarbij de nodige zweetdruppels vallen. Ongeacht of je binnen sport of in de buitenlucht, je gaat altijd met een voldaan gevoel weg. Ontspanning door inspanning. Enige "minpuntje" is het aftellen, hierdoor lijkt dat in een minuut meer dan 60 seconden zitten maar ja een stopwatch liegt niet he ! :)

 • #14

  Roos (donderdag, 22 december 2016 10:21)

  Sam is vooral mijn hele fijne en goede personal trainer! De stok achter de deur die ik gewoon nodig heb om lekker te sporten. Het zijn iedere keer afwisselende oefeningen en locaties waar ze samen met mij alles eruit haalt wat er in zit met dit jaar als hoogtepunt de marathon van Rotterdam waar ze me voor heeft klaargestoomd!

 • #13

  Scarlett (dinsdag, 20 december 2016 21:51)

  Mijn eerste bootcamp les vond ik heel spannend, sta je daar als beginnend sporter tussen al die ervaren mensen! Maar het tegendeel is bewezen, de groep varieert van beginnend tot ervaren en iedereen doet het op zijn/haar eigen tempo. En als je dan toevallig de enige van het clubje ben die een beginner is, blijft Samantha naast je staan om je aan te moedigen door te gaan. Dat heb ik zelf ervaren als heel erg prettig!
  Er is genoeg variatie in de lessen zelf, dus je staat niet elke week het zelfde te doen.

  Naast het bootcampen ook de crosstraining gaan volgen. Ook dit is elke week weer anders. Ook hierin wordt er goed gekeken naar wat je kan en aangemoedigd om toch net wat harder je best te doen!

  Al met al ben ik zeer te spreken over hoe Samantha les geeft! Ga zo door Sam je mag er trots op zijn met wat je hebt bereikt!

 • #12

  Inge (dinsdag, 20 december 2016 19:21)

  Elke week is weer anders en er is genoeg uitdaging.
  Er is aandacht voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Er hangt een goede sfeer.
  Samantha is een sympathieke trainster die ervoor zorgt dat je steeds een stapje verder komt en gaat. Ik ga iedere week met plezier boksen en bootcampen.

 • #11

  Anita (woensdag, 14 december 2016 17:14)

  Echt een super leuk bootcamp kinderfeestje gehad! Alle 8 de kinderen hebben een uur lang met een big Smile gesport. Bedankt Samantha!

 • #10

  Kimberley (vrijdag, 09 december 2016 15:28)

  Als je een sport zoekt die écht leuk is, moet je het hier eens gewoon proberen. Je kan cardio boxing, bootcampen, crosstraining volgen en het is allemaal superleuk! Met een trainster die zo oprecht glimlacht dat het nog leuker maakt, een gezellige groep om samen mee te sporten en uitdagende en afwisselende oefeningen. Leuk als je al langer sport, maar ook als dit je eerste stap is! Dit is pas een goede voornemen! (en niet alleen voor in januari hoor :P ) Kom een keertje een proefles volgen, gezellig!

 • #9

  Edwin (dinsdag, 15 november 2016 13:47)

  Bootcamp als kinderfeestje voor onze oudste zoon laten verzorgen! Super gedreven coach die de kids lekker bezig hield! Echt een aanrader voor een sportief kinderfeestje!

 • #8

  Danielle (maandag, 14 november 2016 09:14)

  De trainingen die gegeven worden zijn erg leuk, intensief en afwisselend. Ik doe zelf mee met bootcamp en aan cardio boxen. Je volgt de trainingen in een groep maar toch wordt er ook individueel naar je gekeken. Als een oefening te zwaar is of je hebt blessures dan wordt er een andere oefening voor je bedacht. Er wordt dus altijd op je gelet en je krijgt goed advies!
  Ben erg tevreden met de lessen en zou het nergens anders willen volgen! Samantha je bent een topper!!

 • #7

  Bianca (zondag, 13 november 2016 11:39)

  Bootcampen is een heerlijke sport, lekker in de natuur en met veel variatie.
  Samantha is een enthousiaste trainster, en houd iedereen goed in de gaten of je de oefeningen goed doet en geen blessures krijgt, ze is er echt goed in om iedereen te motiveren, en wat ik vooral leuk vind is dat het altijd gezellig is.
  Echt een aanrader

 • #6

  Xandria (zaterdag, 12 november 2016 18:25)

  Hoe ze het doet, doet ze het. Geen enkele keer is hetzelfde, telkens weer een verassing. Altijd met dat doel om er een super leuke intensieve training van te maken.

 • #5

  Renee (donderdag, 10 november 2016 16:49)

  Kinderfeestje van mijn oudste dochter gehad. Ze vonden bootcamp erg leuk, alleen maar enthousiaste kids vandaag!! In combi met stayoke was goed geregeld! Erg leuke middag gehad! Dank je wel Samantha!

 • #4

  Mirjam (woensdag, 09 november 2016 13:46)

  Samantha geeft hele leuke lessen. Het is zwaar, maar ze houdt wel rekening met jouw persoonlijke niveau. De lessen zijn nooit hetzelfde en zijn lekker uitdagend. Supertoffe meid. Echt een aanrader!!!

 • #3

  Ruth (donderdag, 03 november 2016 09:40)

  Het was een super leuk, sportief feestje gister. In combinatie met Happy Italy, top! Zeker een aanrader. Nogmaals bedankt!

 • #2

  Priscilla (donderdag, 03 november 2016 09:39)

  Super leuke bootcamp vandaag gehad met de kinderen op de nationale buitenspeeldag!
  De kinderen deden vol enthousiasme mee en vonden het erg leuk!
  Super leuk voor alle leeftijden van groot tot klein echt complimenten,top gedaan en zeker weten voor herhaling vatbaar

 • #1

  Linda (donderdag, 03 november 2016 09:38)

  Gisteren een bootcamp-kinderfeestje gehad met kinderen van 9/ 10 jaar. Wat vonden ze het gaaf!! Ze hebben allemaal echt ontzettend genoten. Het doel van de jarige was om lekker vies te worden: dat is gelukt! In de Biesbosch rollen door het zand, tijgeren door de modder en lekker afkoelen in het water met z'n allen. Ze vonden het echt super!! Bedankt!