Waar een wil is, is een weg

Mijn naam is Samantha Ravestein en ik ben de eigenaar van Stand Strong Sport.

 

Vanaf jongs af aan hield ik mij al bezig met sport. Ik was 6x per week op de judomat te vinden en daar is het eigenlijk allemaal begonnen. Naast mijn judo trainingen mocht ik mijn judoleraar ook vaak assisteren. Dit vond ik erg leuk. Vanaf de eerste klas wist ik al heel goed wat ik wilde gaan doen: Sportlessen geven! Wat leek mij dat gaaf.

 

Ik had een doel voor ogen en stippelde mijn pad uit. Ik heb het CIOS en Docent Gevaarsbeheersing succesvol afgerond. Na mijn studies ben ik voor verschillende bedrijven gaan werken. Ik heb gymles, zwemles, workshops en outdoor activiteiten gegeven.


Mijn PASSIE Stand Strong Sport

Voor mijn studie Docent Gevaarsbeheersing had ik als opdracht een eigen cursus op te zetten en daarvoor mensen te werven. Wat was dat leuk om te doen! Ik zag dat de deelnemers vooruitgang boekten en ook plezier hadden. Dit was het begin van Stand Strong Sport. Ik had een doel! Mensen begeleiden om stevig(er) in hun schoenen te laten staan en plezier laten krijgen in het bewegen.

 

3 oktober 2013 heb ik mijn eigen bedrijf opgestart. Het geven en het ontwikkelen van mijn trainingen geeft mij nog steeds enorm veel energie. Ik kan met trots zeggen, dat ik van mijn passie mijn baan heb gemaakt!               Onthoudt goed: "Waar een wil is, is een weg, maar je moet er wel voor vechten!"