HET ROOSTER

Check het groepsles rooster en print het uit.

 


ONZE TRAININGEN VOOR JONG EN OUD


Crosstraining is een vorm van fitness en een combinatie van kracht en cardio-of conditietraining. We maken tijdens deze training gebruik van verschillende attributen en eigen lichaamsgewicht.


Pink Cardio Boxing is exclusief voor vrouwen en is de perfecte workout om in vorm te blijven, af te vallen en/of om conditie te verbeteren.

 


Boksen voor kinderen is voor jongens en meisjes van 6 t/m 12 jaar. Spelenderwijs krijgen ze de techniek van het boksen onder de knie, zonder direct fysiek contact.Ben je gek op de natuur en vind je het heerlijk om buiten te zijn? Onze bootcamp training is voor iedereen geschikt. Zowel voor mannen als vrouwen.

 


Deze training is exclusief voor vrouwen en is de perfecte workout om aan je zelfvertrouwen te werken of om in vorm te blijven.


Special ouder- kind boksen

Jonge kinderen bewegen graag. Boksen is de perfecte uitlaatklep waarmee ze hun energie goed kwijt kunnen. Hoe leuk is het om samen met je kind te bewegen, te rennen, te stoeien en met elkaar plezier hebben!


Special ouder-kind bootcamp

Iedereen weet dat elk kind voldoende moet bewegen. Dit is in de tijd van spelcomputer en TV niet altijd even gemakkelijk. Met ouder- kind bootcamp kun je met je kind heerlijk samen sporten.